Vores træningscenter er for alle. Ikke kun fysioterapipatienter. Det betyder, at du er velkommen til at benytte faciliteterne til det formål du har.

Det kan være vægttab, genoptræning efter operationer eller det kan være for dit velvære og din sundhed. Træningscentret er udstyret med moderne træningsudstyr, der kan tilpasses varierende behov. Der er forskellige kredsløbs- og konditionsforbedrende maskiner og deciderede styrketræningsmaskiner. Alle maskinerne er lette at betjene. Endvidere er der mange forskellige træningsredskaber til din rådighed, således at alle facetter indenfor genoptræning, kondition, styrketræning, koordination, balance og stabilitet mm. kan tilgodeses.

Du har mulighed for at få udarbejdet et individuelt træningsprogram sammen med en fysioterapeut. Du har også mulighed for at blive tilknyttet et træningshold, hvor du er sammen med andre med samme behov eller lidelse som dig selv, f.eks. ryghold, hold for overvægtige eller afspændingshold.

Når du køber et træningskort køber du ligeledes en nøgle, så du har mulighed for at træne på de tidspunkter der passer dig bedst indenfor åbningstiden.